Oslo Løpsfestival: Frognerstranda

Oslo Løpsfestival: Frognerstranda


Tid


Sted


Oslo Løpsfestival arrangerer 8 forskjellige løp igjennom sommer/høst og dere kan velge hvilke løp dere vil være med på, dersom du ønsker å delta i 5 eller flere av løpene gi beskjed til ola.pedersen@veien-tilbake.no

Løpsfestivalen setter opp 16 dager til gjennomføring av hvert av løpene, de har satt ut tidtakningsutstyr og vi melder inn når vi ønsker å starte.

Vi meldes opp som en gruppe med felles start tidspunkt slik at det blir sosialt og hygge. Vi møter opp kl 17:00, startskuddet går 18:00 fra lysaker!


Vi blir enige om tidspunkt og dato for neste løp når vi samles, og det blir lagt ut et arrangement på nettsidene kort tid etter. 

Dere som meldte interesse på det første facebook innlegget blir automatisk påmeldt.


For en oversikt over løpene se: https://oslolopsfestival.no/lopp/


Kort om løypa:

Saltvann, måkeskrik, løpere og livet på brygga. Frognerkilen er en populær strekning for løpere som vil trene på å løpe raskt på flata. Her, langs Oslos havnepromenade får du nemlig en av byens flateste og retteste gangveier, uten å måtte kysse for mange bilveier underveis. Dessuten har du nesten hele tiden utsikt over Oslofjorden. Det er alltid hyggeligere å løpe med en vakker bakgrunn.

Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Powered by: Bloc